|
Gotowe herbatki ziołowe wspomagające odchudzanie . |
| Autor |
Wiadomość |
buziaczek

|
|
|
|
 |
ilus

|
Wysłany: 2008-04-25, 11:03
|
|
|
|
Jeśli jednak komuś nie chciałoby się samemu bawić w przyrządzanie peelingów to polecam gotowe serum firmy AA - Expresso Slim z kofeiną i anansem. :) Po ok 3 tygodniach regularnego stosowania naprawdę można zauważyć efekty, choć nigdy do tej pory nie wierzyłam w tego typu kosmetyki. |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-04-25, 15:10
|
|
|
Wiekszosc balsamow/zeli antycelulitowych opartych jest na kofeinie. Jednak najskuteczniejsze mogą byc te z dodatkiem yohimbiny, zawdonicy sportow sylwetkowych uzywaja ich do pozbycia sie ostatnich gramow tluszczu - przed zawodami.
Co do kofeiny - jest ona swietnym srodkiem przeciw wypadaniu wlosow.NIe sledze rynku kosmetycznego, moze juz takie są na rynku, a jak nie - napewno pojawia sie niebawem szampony/odzywki z dodatkiem kofeiny. Pewnie tez beda kosztowac spore pieniadze. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008-05-08, 21:34
|
|
|
Szampony,odzywki,a nawet srodki do stylizacji wlosow zawierajace kofeine,dostepne sa w Niemczech,we wszystkich sklepach kosmetycznych.Cena nie roznia sie od innych znanych na rynku produktow.Na kazdym produkcie grubym drukiem i wielkimi literami znajduje sie informacja,ze to produkt z kofeina i ze,wlasnie jej zawdziecza swoje dzialanie.
Czy jest w Polsce,nie wiem.Czy dziala,tez nie wiem Ale moze komus sie przyda taka informacja.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-05-12, 00:02
|
|
|
|
Przyda się. Ja spodziewalem sie, ze będą z tego robic tajemnice... ;)
Kofeina dziala. |
|
|
|
 |
|
|