|
suplement diety |
| Autor |
Wiadomość |
mimi2-26
|
Wysłany: 2008-07-16, 14:53 suplement diety
|
|
|
|
witam, trzy tygodnie temu zakończyłam swoją przygodę z odchudzaniem ,mianowicie odchudzałam się przez miesiąc i w ciągu tego okresu schudłam 6 kg przy wzroście 172 i wcześniejszej wadze 59kg ,moje odchudzanie polegało na stosowaniu suplementu Deco i ograniczeniu jedzenia po godzinie 19 ,w ciągu dnia jem często w małych ilościach ,suplement ten opary jest na naturalnych składnikach dlatego nie miałam oporów przy stosowaniu ,polecam:) |
|
|
|
 |
ilus

|
Wysłany: 2008-07-18, 01:52
|
|
|
|
Nie słyszałam jeszcze o tym suplemencie, ale teraz na pewno się nim zainteresuje. W miesiąc 6 kilogramów to ani za mało, ani za dużo..w sam raz! Gratulacje!! ;) |
|
|
|
 |
Basia
Gość
|
Wysłany: 2008-07-26, 16:44
|
|
|
Hym koleżanko nie słyszałaś o deco!!!
Pojawiały się reklamy tu i tam. W prasie oraz w telewizji!!!
Ja sobie kupiłam w jakiejś takiej promocji która jest w aptece tanie-leczenie.pl Jak kupisz 2 opakowania to 3 otrzymasz gratis a cenę i tak maja najniżsazą :):):) |
|
|
|
 |
bejata_c

|
Wysłany: 2008-08-11, 11:00
|
|
|
|
mimi gratuluje :) ja biorę takie tabletki, które się nazywają Formoline. Co prawda chudnę wolniej, ale bezpieczniej i to akurat jest plus :D przynajmnjiej po kuracji nie pojawi się efekt jo-jo :) a jak u Ciebie?? Nie przytyłaś z powrotem:>?? |
|
|
|
 |
Juka
Gość
|
Wysłany: 2008-08-14, 11:14
|
|
|
|
co to są za tbeletki?? trochę o nich czytałam, jest już trochę pochlebnych opinii, na prawdę są takie skuteczne?? |
|
|
|
 |
bejata_c

|
Wysłany: 2008-08-27, 09:49
|
|
|
Mimi napisz co tam się u Ciebie dzieje, ciekawa jestem.
Juka jak dla mnie to te tabletki są strzałem w 10 ;) Bardzo jestem z nich zadowolona, bo przynajmniej nie muszę się głodzić, a prawda jest taka, że kocham jeść ;)
Chciałam jeszcze zapytać jakie znacie ćwiczenia, sposoby na pozbycie się boczków :P ?? Są moją zmorą :/ |
|
|
|
 |
bejata_c

|
Wysłany: 2008-09-02, 13:35
|
|
|
|
u mnie kg mniej :D staję na wagę i jestem z siebie dumna :) pozbywam się kompleksów i jestem szczęśliwa. Myślę, że już niedługo kupię sobie upragnioną krótką spódniczkę :P |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-09-06, 13:35
|
|
|
nie przesadzacie z tym entuzjazmem. Deco w skladzie nie ma niczego ciekawego ani perz ani hibiskus ani sliwa domowa nie maja udokumentowanego dzialania lipotycznego/termogenicznego są to sroedki o ktorych "mowi sie", ze mogą byc pomocne.
Formoline na dobra sprawe na zamaskowaną nazwe hitosanu. Hitosan sie skompromitowal w badaniach i nie mozna tutaj mowic o wielkiej skutecznosci.
Co do joja po suplementach - to sorry, ale jojo nie ma nic wspolnego z suplementami tylko z nawykami zywieniowymi. Zawsze bedziejojo jhak bedziemy jesc tyle co przed stosowaniem diety. Suplementy niewiele do tego maja, bo suplementy mogha miec jedynie kilkuprocentowy wplyw na efekt koncowy. Podstawa to jadlospis i aktywnosc fizyczna. |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-09-06, 13:40
|
|
|
|
Chitosan* |
|
|
|
 |
suzi
|
Wysłany: 2008-09-09, 11:37
|
|
|
|
ja też stosuję Deco od 3 tygodni jak na razie schudłam 4 kg i jestem bardzo dumna a poza tym to nie wiem jak działają te składniki ale ważne że skutkują i nie tylko pomagają w odchudzaniu ale widzę i czuję że moja skóra jest bardziej gładka :)polecam |
|
|
|
 |
mimi2-26
|
Wysłany: 2008-09-09, 11:46
|
|
|
witam
jak do tej pory nie przytyłam ale dalej nie jem po godz 19 a w ciągu dnia często ale w małych ilościach ,muszę przyznać że Deco ruszyło moją przemianę materii ,metabolizm.fajnie jest trochę schudnąć od razu inny nastrój świetne samopoczucie a jeszcze lepsze jak się nie tyje z powrotem .zapisałam się na siłownie żeby trochę ujędrnić ciało :) |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-09-09, 17:54
|
|
|
suzi - coz skoro tak to OK. w swiecie nauki to co Cie spotkało nazywa się "efekt placebo".
powodzenia ;) |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-09-09, 17:56
|
|
|
mimi2-26 - DECO nie moze ruszyc przemiany materii - gdyz nawet sie nie wchlania z przewodu pokarmowego (o czym producent informuje). Deco teoretycznie powinien blokowac wchlanianie tluszczy z pozywienia, w praktyce - raczej jego dzialanie jest minimalne.
Wswzelkie efekty ktore dziewczyny widzicie - zapewne spowodowane są odpowiednia dietą/zmiana stylu zycia. Deco wspoiera was bardziej psychicznie trescia ulotki niz faktycznie - swoim dzialaniem... Ale dobre i to.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
bejata_c

|
Wysłany: 2008-09-10, 10:59
|
|
|
|
Formoline są bezpieczne bo są pochodzenia naturalnego poza tym można je brać okazjonalnie i kontrolują wagę ciała. I mają wpływ na to żeby po odchudzaniu nie było efektu jo-jo! |
|
|
|
 |
Faftaq
|
Wysłany: 2008-09-11, 11:17
|
|
|
|
To, ze cos jest pochodzenia naturalnego nie znaczy, ze jest bezpieczne (najwieksze trucizny są pochodzenia naturalnego). PO drugie - nie mam zamiaru spierac sie o fakty. Albo masz jakies korzysci z promowania tego srodka, albo po prostu przesadnie wierzysz w reklamy.
Na efekt jojo suplementy wpływu nie mają - a jedynie to w jaki sposob :"wychodzimy " z diety. Bez przesady, nawet najlepsze legalne srodki (nie mowie o farmakologii), to jedynie kilka procen koncowego efektu. Wiec jesli moga miec jedynie kilkuprocentowy wplyw na kontrole wagi - to rowniez podobny - na jojo...
Wiec heloł... wake up... ;) |
|
|
|
 |
|
|