Forum  
Wróć do serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
jak odtruć organizm?
Autor Wiadomość
bejata_c 

Wysłany: 2008-11-17, 12:07   

no na moim przykładzie widać, że skuteczne. Oczyszczam się, jem więcej warzyw i owoców, białego mięsa, a w ogóle zrezygnowałam z tłustych potraw, praktycznie zapomniałam o słodyczach. Dlatego lepiej wyglądam i czuję się lepiej. Ja właśnie do marca mam zamiar brać ten denoxinal, w przyszłym roku pewnie też się będę tak oczyszczać jeżeli ten sposób faktycznie okaże się trafiony.

madzia_niunia 
inna nie będę

Wysłany: 2008-11-17, 19:22   

bajatko to jakaś specjalna dieta oczyszczająca do denoxinalu? ciekawa jestem czy jest coś takiego jak specjalna dieta oczyszczająca. wiadomo, nie można jeść tłustych rzeczy, trzeba zapomnieć o fast foodach. Ale coś trzeba jeść :P

Św. Augustyn

Kaferka 

Wysłany: 2008-11-19, 13:24   

hmmm dieta... ciężko powiedzieć. Mnie się wydaje, że wiesz, trzeba się po prostu zdrowo odżywiać. Nie objadać się szybkim jedzeniem, hamburgerami, frytkami, chipsami. Zjedz lepiej jabłko zamiast batonika. Pij wodę. To i tabletki powinny załatwić sprawę oczyszczenia ;)

bejata_c 

Wysłany: 2008-11-21, 12:09   

moje oczyszczenie to wygląda mniej więcej tak... rano śniadanko (kanapka z pomidorem). Później tabletka. Spacerek do pracy. Około 11:30 jabłko albo banan, tak samo ok 14. Do domu wracam o 17. Jem normalny ciepły obiad, obowiązkowo musi być do niego jakaś surówka. Wieczorem przed snem jem jeszcze jabłuszko. :) Jak mi się chce to po pracy jeszcze ćwiczę, ale to musi mi się chcieć ;):P

madzia_niunia 
inna nie będę

Wysłany: 2008-12-03, 18:56   

ja od jutra też przechodzę na specjalną dietę... nie będę już piła gazowanych napojów, bo jednak jeszcze czasem się skusiłam. Lekkie śniadanko, po śniadanku denoxinal, kanapka na lunch, w domu obiad i tyle. I koniec z batonikami :(

Św. Augustyn

Kaferka 

Wysłany: 2008-12-10, 10:48   

hej dziewczynki :) jak tam się trzymacie?? Już niedługo święta, nie mogę się doczekać :P chyba na te kilka dni zrezygnuję z diety :P denoxinal będę brać, ale troszkę sobie zjem dobrych rzeczy, można tak?? :P

bejata_c 

Wysłany: 2008-12-26, 16:24   

no już po świętach :P ja sobie nieźle pojadłam :P ojjj brzuszek mam pełny :P ale mam też całe opakowanie denoxinalu, czuć, czuję się dobrze :P ale już czas wrócić do oczyszczania :)

Odpowiedz do tematu