Forum  
Wróć do serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Viviean
Autor Wiadomość
ilus 

Wysłany: 2008-03-16, 15:58   Viviean

Kochane!

Chciałabym Wam z pełną odpowiedzialnością polecić kosmetyki z serii Viviean, firmy Abacosun. To dzieło francusko-hiszpańskie. Od razu dodam, że nie należą do najtańszych kosmetyków, ale myślę, że warto odłożyć troszkę pieniążków i w nie zainwestować. Sama nie raz odkładałam na nie kilka tygodni ;) Ale nie żałuję.

Skoro jesteśmy w tematyce diet i odchudzania to wyróżnię tutaj jeden szczególnie godny uwagi kosmetyk. To maska detoksykująco wyszczuplająca na twarz i szyję. Na rynku mamy wiele kosmetyków, które spalają tłuszczyk w różnych miejscach - brzuszek i uda. Niestety, ciągle mało istnieje takich preparatów do..kształtowania owalu twarzy. A ta maska..naprawdę działa! Stosujemy ją 2-3 razy w tygodniu przez 20 minut. Ja ze względów oszczędnościowych stosowałam ją jedynie 2 razy w tygodniu i.. po miesiącu widziałam już pierwsze efekty. Skóra stała się bardziej jędrna, wypoczęta i promienna. Delikatnie zarysował się także ładniejszy owal twarzy. Jestem bardzo zadowolona!

Koszt - ok. 70 zł. Od razu dodam, że ciężko dostać w drogeriach, najlepiej zamówić w sklepie internetowym. Wiem też, że w wielu gabinetach kosmetycznych owe kosmetyki są wykorzystywane..z dobrym skutkiem.:)

Gość

Wysłany: 2010-01-12, 20:49   

A tu o tym czego się nie poleca: http://www.halat.pl/kosmetyki.html 8-) .

Odpowiedz do tematu