Wysłany: 2008-03-28, 18:20
Pytasz o kosmetyki męskie, nie mylę się? :) Faktycznie Hugo Boss i Bruno Banani kosmetyki są godne polecenia. Niestety ta cena... w dużej mierze płaci się za markę. Ja jeszcze dorzuciłabym tutaj STR8 :) Cena troszkę niższa, aczkolwiek też nie najniższa. Perfumy są droższe. Natomiast ceny żeli pod prysznic i dezodorantów kształtują się w granicach 10-15 zł. To niewiele. :) Zapach jest silny i...zniewalający, a skoro kobieta tak ocenia, to tak być musi ;)
Faktycznie kosmetyki Hugo Boss są rewelacyjne mam znajomego który twierdzi ze pokropiony tym wzbudza zachwyt i pożądanie u kobiet .
Nie wiem tak do końca czy są to tylko jego przechwałki czy faktycznie tak jest .
Co do samych kosmetyków to owszem ich cena jest bardzo wysoka ,dlatego też można spotkać firmy które zainspirowane zapachem - Hugo Boss stworzyli zapach alternatywny dla tegoż zapachu.Myślę ,że to świetny pomysł i z pewnością zadowoli klientów nie rujnując ich finansowo.
Woda perfumowana - alternatywa dla Hugo Boss opakowanie 50 ml kosztuje około 19 zł. Widziałam taką ofertę w internecie jak tylko sobie przypomnę to podam stronkę dla zainteresowanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum