|
Błonnik z ananasem |
| Autor |
Wiadomość |
marko
|
|
|
|
 |
ilus

|
Wysłany: 2008-03-10, 17:08
|
|
|
|
Tak, błonnik z ananasem to ciekawa propozycja wśród wspomagaczy. Dodam, że najlepiej zażywać 30 minut przed posiłkiem i.. popić dużą ilością wody. Obniża też poziom cholesterolu, więc z korzyścią dla zdrowia. ;) |
|
|
|
 |
olaangel
|
Wysłany: 2008-03-11, 16:22
|
|
|
|
Łykałam swojego czasu tabletki z ananasem, jednak specjalnych efektów się nie dopatrzyłam. Polecam jednak suszony ananas lub sałatki z dodatkiem ananasa z puszki. Są pyszne, dietetyczne i naturalne. Polecam sałatkę z ananasem, jajkiem, kukurydzą, szynką (ja nie dodaję), selerem i jogurtem + przyprawy. |
|
|
|
 |
buziaczek

|
Wysłany: 2008-03-12, 19:14
|
|
|
Trzeba wziąć pod uwagę że na każdego z nas różnie oddziaływują tego typu specyfiki .
Jeden będzie zadowolony z efektów a inny zaś nie zauważy żadnego działania .
Osobiście nie brałam tych tabletek więc nie wypowiem się czy działa .
Jednak zgadzam się że warto spożywać ananasa choćby z puszki jest mało kaloryczny ,doskonale smakuje i zabija uczucie głodu .
Polecam pokroić go w kosteczkę i mieć go pod ręką kiedy buszujemy w internecie -świetna przekąska . |
|
|
|
 |
weronika
Gość
|
Wysłany: 2008-06-09, 10:53 błonnik z ananasem
|
|
|
|
Ej Kobitki ;)! słuchajcie, ja mam zamiar jutro skoczyc do apteki i jezeli bedzie mozliwosc, to zakupic ten błonnik z ananasem :). Bardzo mi zalezy na tym, zeby schudnąc - waże 68kg przy wzroscie 173. i wiem,ze waga jest ok, wszyscy mi to mowia. Ale ja czuje się źle w moim ciele tyle warząc :(. W gimnazjum wazylam 55kg i bylo ok, a teraz w LO przytylam 13 kg :(:(:(, nawet nie wiem jakim cudem ?! juz od miesiąca ćważe i kombinuje, zeby jakos zgubic kilogramy, ale nie jestem na tyle silna, aby np. przestac jesc w ogole, jak to niektore dziewczyny - tzw głodówki... ja je podziwiam doslownie! No dobra,ale wracając do Blonnika :)! chcialabym go zacząc zazywac, ale jezeli chodzi o ten produkt, to jestem zielona, gdyz nie wiem, np w jakich godzinach najlepiej go zazywac, ile tabletek np. rano, po poludniu i wieczorem, i jakie jest naprawde uczucie gdy sie zazyje np. dwie tabletki i popije dwiema szklankami wody? czy naprawde czlowiek czuje,ze jest syty i nie ma ochoty na jedzienie, czy cos w tym rodzaju? Ja juz od kilku dni zyje tym,ze on mi pomoze i ze zgubie troche w udach i w brzuszku :)! jak mozecie, to bardzo bym Was prosila o pomoc :(! piszcie tyle ile wiecie! z góry bardzo Wam dziekuje :*!! pozdrawiam serdecznie :):*!! |
|
|
|
 |
MAJOR

|
Wysłany: 2008-06-09, 20:49
|
|
|
Dodam jeszcze link do takiego cuda: :P http://www.allegro.pl/ite...dchudzanie.html
Pozdrawiam :) |
_________________ Indios Bravos
Nigdy więcej z drogi nie skręcę
Bo przejąłem ster
Zaciśnięte na nim me ręce
Dokąd płynąć wiem
Choć w oczy czasem wieje wiatr
A czasem jest go brak
Dopiero teraz czuję że żyję
A zawsze chciałem żyć tak |
|
|
|
 |
blo_anna
Gość
|
Wysłany: 2008-06-16, 16:55 :)
|
|
|
Biore błonnik z Ananasem od 3 dni,spełnie swoje zadanie wypełnia moj zoładek i NAPRAWDE mniej JEM-. Wspomagam Sie chromem(powoduje zmniejszenie apetytu)Oczywiscie wyeliminowałam jasne pieczywo i pije mnostwo wody.Ale poza tym jem wszystko tylko w naprawde mniejszych ilosciach... waze o 1,5 kg mniej..I swietnie sie czuje
To dopiero poczatek- mam zamiar zgubic przynajmmniej 13 kg:) mOze mi Sie uda... |
|
|
|
 |
ilus

|
Wysłany: 2008-07-18, 01:53
|
|
|
|
Trzymamy kciuki ! :) Dobrze zaczynasz i jesteś na dobrej drodze:) Ważne, że jesz wszystko - organizmowi nic nie zabraknie. A jeść mniej - to naprawdę najskuteczniejsza dieta. Powodzenia! :) |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008-07-20, 15:48 wplyw blonnika na tabl.anty
|
|
|
|
czy blonnik w tabletkach wplywa na dzialanie tabl.anty? |
|
|
|
 |
Wiola
Gość
|
Wysłany: 2010-01-22, 20:53
|
|
|
|
:-) Błonnik jest naprawde dobry. Ja biorę taki do ssania i naprawdę mam uczucie pełności po zjedzeniu go. Ssie 6 tabletek dziennie. A co do metabolizmu to nie przyspieszył mi bo miałam dobry (od miesiąca jem kapuste kiszoną i activię- którą bardzo polecam. Moim zdaniem jest rewelacyjna, choć na jej rezultaty trzeba poczekać 14 dni). |
|
|
|
 |
AGATA
pelaska
|
Wysłany: 2010-02-28, 17:11
|
|
|
|
Witam!!mam pytanko czy ktoś sie orientuje czy można zażywac błonnik w czasie karmienia piersia (mały ma juz 10 miesiecy)?? |
|
|
|
 |
|
|